Számos tévhit kering manapság azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus okozta megbetegedések, illetve halál esetén nem térítenek a biztosítók. Ezt a tévhitet cáfolja a Generali, ugyanis ügyfelei a biztosító által kínált kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosításokra a vírussal összefüggésben is számíthatnak.

Koronavírus: Mikor fizet a biztosító?

A médiában egyre többet olvashatunk arról a tényről, hogy a koronavírus-világjárvány eddig nem látott csúcs felé közelít a fertőzöttek számát tekintve. A vírus terjedése sajnos súlyos terheket ró az emberekre mind lelkileg, mind anyagilag. Épp ezért napjainkban különösen nagy szükség van a gyors és megbízható segítségre egy bekövetkezett betegség, baleset vagy épp halál esetén.

A Generali ezúton is arra szeretné felhívni a magyar lakosok figyelmét, hogy a vállalat által kínált kockázati biztosítások

ugyanúgy kiterjednek azon betegségekre, vagy halálesetekre is, melyek a koronavírus által következtek be.

A kockázati életbiztosításra, amely halál esetén is téríthet, akkor is számíthatnak az érintettek, ha az elhalálozás oka a koronavírus fertőzés volt.

A kockázati egészségbiztosításokban szerepel kórházi napi térítés is, ami járhat annak az ügyfélnek is, aki koronavírus miatt kerül kórházba.

Továbbá, a biztosítótársaság abban az esetben is fizethet keresőképtelenségi kockázatra, ha a biztosított koronavírus fertőzése miatt nem tudja ellátni a munkáját, és emiatt táppénzre kerül.

Kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosítások a Generalitól

Érdekelnek az említett, a Generali Biztosító által kínált kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosítások? Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy kollégáink visszahívhassanak személyre szabott ajánlataikkal!

Érdekelnek a témával kapcsolatos biztosítási megoldásaink?
Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Hozzájárulok a fent megadott személyes adataimnak direkt marketing célú
kezeléséhez. Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatkezelési
Tájékoztató
– különösen annak
a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja – szerinti megfelelő
tájékoztatás
birtokában tettem meg.

Bővebben


The post A koronavírussal kapcsolatban is téríthet a Generali appeared first on Generali Előrelátók Blog.

Bejelentkezés