A mindennapi rendszerességgel volán mögé ülők jól tudják, mennyire fontos, hogy megfelelő biztosítást kössenek autójukra. A mai casco biztosítások többnyire már teljes körű védelmet nyújtanak és személyre szabható opciókkal rendelkeznek.

A Generali Biztosító casco csomagjaiban minden ügyfél egyéni igényei szerint választhatja ki, milyen kiegészítő szolgáltatásokra van szüksége.

Bebiztosítanád magadat és az autódat a váratlan helyzetekre? Kényelmes és biztonságos megoldásokra vágysz? A casco biztosításért, a kiegészítő szolgáltatások részleteiért és a biztosítási kritériumokért keresd fel a Generali weboldalát, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy tanácsadó kollégáink mihamarabb felvehessék veled a kapcsolatot!

Érdekelnek a témával kapcsolatos biztosítási megoldásaink?
Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Hozzájárulok a fent megadott személyes adataimnak direkt marketing célú
kezeléséhez. Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatkezelési
Tájékoztató
– különösen annak
a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja – szerinti megfelelő
tájékoztatás
birtokában tettem meg.

Bővebben


Casco: Segítség akkor, ott és úgy, ahogy kell

A segítségnyújtó, úgynevezett casco assistance szolgáltatások a legkülönbözőbb felmerülő igényekre adnak gyors és egyszerű megoldást. Bemutatjuk a leghasznosabb kiegészítőket!

Műszaki hiba assistance szolgáltatás

Telefonon és online is igénybe vehető a Műszaki hiba assistance a Ghelp szolgáltatásaink részeként. Olyan esetekben nyújt segítséget, ha az autó műszaki okokból menetképtelenné válik.

Videó: Mi a teendő egy kisebb autóbaleset esetén?

Képzeld csak el a helyzetet! Szürkület után mész az autópályán az autóddal, ami egyszer csak fogja magát és leáll. Azonban, ha kiváltottad ezt a casco szolgáltatáscsomagot, nincs miért aggódnod. Tartalmazza ugyanis a biztosítási összeg erejéig a

a helyszíni javítást,
és az autómentős szállítást.

Emellett szükség esetén a csereautó, az éjszakai szállás, vagy a hazautazás megszervezésének feladata sem rád hárul.

Háztól-házig kiegészítő szolgáltatás

Itt a biztosítód gondoskodik arról, hogy a káreseményben szerzett sérülés esetén autódat szervizbe szállítsák, javítás után pedig hazaszállítsák, levéve ennek teljes logisztikai terhét a válladról.

Kitől kell félni az utakon? Meglepő adatok!

Sofőrszolgálat kiegészítő biztosítás

Ha éppen egy hosszabbra nyúlt családi program, vagy egy baráti összejövetel után fáradtság, vagy alkoholfogyasztás miatt másra bíznád a hazavezetést, akkor a sofőrszolgálat a lehető legpraktikusabb kiegészítő szolgáltatás, hiszen

kirendelt sofőröd autóddal együtt biztonságosan eljuttat úti célodhoz.

A Ghelp szolgáltatások részeként a sofőrszolgálat is igénybe vehető telefonon vagy online, amely a prémium cascóban érhető el.

További hasznos casco kiegészítők

A casco kiegészítő biztosítások nagymértékben elősegítik, hogy egy váratlan káresetben is a lehető legjobb módon oldhasd meg a felmerülő problémát, segítségükkel pedig minimalizálhatod a veszteségeidet. Mutatjuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre!

Avulásmentes térítés kiegészítő biztosítás

Ha a járművedbe a baleset miatti javítás során új alaktrészt építenek be a régi, használt helyett, autód értéke emelkedik. Ha enélkül a kiegészítő nélkül kötöd a casco biztosításodat, akkor biztosítód csak a szükséges alkatrészek használt értékét téríti meg. Az avulásmentes térítés  kiegészítő biztosítással azonban jobban járhatsz,

mert biztosítód a beépítésre kerülő alkatrészek új értékét fizeti meg.

Újérték kiegészítő biztosítás casco mellé

Ha autódat ellopják, vagy egy sajnálatos káreseményből adódóan totálkáros lesz, akkor a Generali casco újérték kiegészítő biztosításának segítségével a kártérítés alapja a vételkori számla értékének 100%-a. Az újérték szolgáltatás az autó 3 hónapos koráig díjmentes, 12 hónapos korig pedig külön díj ellenében kiegészíthető.

Vételár garancia biztosítás

Ha  autód totálkáros lett és javítása nem lehetséges, a Generali kifizeti a káridőponti érték és az igazolt vételár közötti árkülönbözetet,

amennyiben autódra a casco megvásárlásakor vételár garancia biztosítást kötöttél.

AutósTárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás

Ha pedig az autód használata során esetleg jogilag vitás helyzetbe kerülnél, az AutósTárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás megkötése esetén az ilyen szituációkban is megbízható segítséget kaphatsz.

Ha például kárt okoztál, vagy szabálysértéssel vádolnak az autód használata során, jogi segítséget jelent az AutósTárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás. Jogi tanácsadást nyújtunk, ha érdeksérelem ért, jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánlunk, és

fizetjük a jogi eljárások költségét a biztosítási összeg erejéig.

The post Ezeket a hasznos kiegészítő szolgáltatásokat válaszd a casco mellé! appeared first on Generali Előrelátók Blog.

Bejelentkezés